Bezpečné miesto pre dôležité drobnosti na kolobežku aj bicykel.

Ak ste sa rozhodli cestovať do školy či do práce na bicykli alebo (elektrickej) kolobežke, radšej než motorovým vozidlom, fandíme vám pre ekologickú voľbu. Blížiaca sa jeseň však pripraví premenlivé počasie a tak sa môže stať, že vás po ceste zastihne dážď.

Dokáže váš batoh ochrániť papierové dokumenty či učebnice pred vlhkosťou?

Voľné ramená a veci v suchu

Ak nie batoh, dokáže to vodeodolná taška na kolobežku alebo bicykel WSB2BK. Zmestia sa do nej všetky veci, ktoré potrebujete schovať pred vrtochmi počasia, spolu s pršiplášťom.

Ak sa chystáte na dlhší výlet, uvoľnite si miesto v batohu a rozložte váhu tak, že si uložíte polovicu vecí do vodeodolnej tašky na kolobežku. Taška sa umiestňuje dopredu, pod riadidlá kolobežky či bicykla pomocou suchého zipsu.

Dosť miesta na všetko

Rozmery tašky sú: 30,5 cm x 16,5 cm x 14 cm. Samotná váži iba 330 gramov. Napriek tomu, že zvonka pôsobí malá, jej vnútorná kapacita je až 4 litre. To je dosť miesta, napríklad na telefón, fotoaparát, pršiplášť, prípadne niečo pod zub, hygienické potreby alebo aj na dokumenty či zápisník.

 Na praktickosti jej ešte pridávajú:

  • Sieťované vrecká, vďaka ktorým je taška dvojkomorová;
  • Vnútorná karabína – na zavesenie napr. kľúčov;
  • 4 nastaviteľné suché zipsy na montáž – jednoducho ju pred cestou pripevníte a v cieli odpojíte od riadidiel.

Na kolobežku aj na bicykel, do práce aj na výlet. Taška je vyrobená z odolného nylonu a polyesteru, ktorý bráni jej poškodeniu. Aj vaše veci sú tak v úplnom bezpečí. Je kompatibilná asi so všetkými dvojkolesovými vozidlami, ktoré sú na trhu k dispozícii.