Chráňte váš mobil a predĺžte tak jeho životnosť.

Niekedy stačí jedna nešťastná náhoda a nový telefón sa v priebehu sekundy stáva nepoužiteľný. Ak si tento rok kupujete už tretí mobil, pretože ten predchádzajúci podľahol ničivému pádu, je čas
myslieť na jeho ochranu.

Telefón je vystavený neustálemu riziku pádu a rozbitia. To platí v náročných podmienkach na pracovisku dvojnásobne. Ste neustále v pohybe, pracujete so stavebným materiálom? Drobné čiastočky štrku či lepidiel môžu krehkú techniku nenávratne poškodiť.

Ako udržať mobil v bezpečí aj v ťažkých podmienkach?



Dve slová: masívny kryt.


Existujú masívne kryty na telefón, ktoré fungujú ako obranný štít, chrániaci pred pádom, škrabancami aj znečistením. V akýchkoľvek podmienkach. Či sa práve nachádzate na vrchole niektorého zo štítov Tatier, alebo v práci, obklopený ťažkým stavebným materiálom. Kryt Mobi Fushion X je vyrobený z kombinácie polykarbonátu a flexibilného polyuretánu. To sú materiály, ktoré poskytnú bezpečie pre váš telefón vo chvíli, keď je telefón to posledné, na čo myslíte.

Zadná strana krytu upúta štýlovým „maskáčovým“ dizajnom. Praktický, dobre vyzerajúci, ako stvorený pre mužov.

Chránený a bez obmedzení

Kryt je síce masívny, ale úplne transparentný na displeji aj objektívoch fotoaparátu. Nie je teda absolútne žiadnou prekážkou v používaní telefónu. Neobmedzuje v telefonovaní, používaní aplikácií, posielaní správ ani fotení. Umožňuje tiež pohodlné nabíjanie bez toho, aby ste ho museli sňať z telefónu.

Ako vidíte, existuje spôsob, ako predĺžiť životnosť mobilného telefónu aj v prípade, že s ním nezaobchádzate práve v rukavičkách. Nemusí mu ublížiť ani práca v ťažkých podmienkach,  čiastočky stavebného materiálu, či iné formy znečistenia. Môže pokojne spadnúť aj 100 krát – s krytom Mobi Fusion-X vyviazne bez ujmy.