Vezmite si so sebou telefón pokojne aj pod vodu.

Počas dovolenky treba myslieť na bezpečie nie len seba a svojich detí, ale aj svojich vecí. Strata a poškodenie telefónu nie je banálna vec.

Naopak, dokáže poriadne skomplikovať situáciu. Nielenže vám to znemožní komunikáciu s blízkymi, ale znamená aj stratu fotografií jedinečných momentiek. Nehovoriac o finančnej hodnote zariadenia.

Nechať telefón len tak ležať na pláži plnej ľudí, to nie je pohodlná predstava pre žiadneho dovolenkára. Riešiť poruchy, pretože ste naň v zápale dovolenkovej zábavy či športu nedávali pozor, to je strata vzácneho času.

Našťastie, nepríjemným situáciám sa dá predísť. Vodeodolné puzdro UGREEN neprepustí ani kvapku vody, ani zrnko piesku.


V spojení aj pod vodou

V dnešnom svete potrebujeme byť v neustálom kontakte. Niekedy je to otázka bezpečnosti, inokedy skrátka chceme byť informovaní o všetkom, kdekoľvek a kedykoľvek.

Cez puzdro môžete používať telefón bez obmedzení. Odpisovať na správy, maily aj keď sa práve nachádzate pod vodnou hladinou, sledovať čas, používať športové aplikácie, fotiť či natáčať videá... Jednoducho používať telefón, akoby ste boli na súši. Až na samotné telefonovanie – to by mohlo byť pod vodou trochu problematické.

Dychberúce zábery vodného sveta

Svet pod hladinou mora je skrátka nádherný. Spomienky naň si teraz môžete uchovať na vlastných fotografiách. Univerzálne vodeodolné puzdro je absolútne priehľadné z obidvoch strán a nepokazí žiadny záber. Tak sa môžete pochváliť jedinečnými fotkami a videami pestrofarebného podmorského života.

Ste fanúšik vodných alebo zimných športov?

Ak zbožňujete jazdu na paddleboarde, rafting, člnkovanie na pokojnom jazere či zdolávanie obrovských vĺn oceánu na surfe, alebo v zime brázdite kopce a kocháte sa výhľadmi na zasnežené štíty hôr, toto puzdro je presne pre vás.

Ochráni mobil nie len pred vlhkosťou, snehom, ale aj pred prudkým nárazom, pádom či znečistením.

Vodeodolné puzdro UGREEN je kompatibilné s väčšinou smartfónov 4 až 6,5 palcového displeja. Udrží váš mobil v suchu a nepoškodený. Vy si tak môžete užívať leto pri vode aj zimu v  horách plnými dúškami.