Joyroom JR-TP1 True disponujú dvoma pracovnými režimami – režimom hry a režimom počúvania hudby. Oba režimy sú prispôsobené k dokonalosti práve pre aktuálne využitie.

Ničím nerušené zážitky z hier

Tieto slúchadlá sú pre hráčov priam ideálne. Umožňujú hrať hry nerušene, samozrejme, bez použitia káblov a nutnosti každú chvíľu nabíjať batérie.

Vďaka vysokokapacitnej batérii vydržia pri počúvaní hudby hlasitosti 70 % cca 8 hodín, pri hovoroch 6 hodín. Potom ich stačí vložiť do puzdra, ktoré ich zvládne dobiť v troch cykloch.

Samotné puzdro sa po vybití nabíja dve hodiny.

Kvalita zvuku a mikrofónu

Mimoriadne kvalitný zvuk umocní skvelý zážitok z hry či hudby. Žiadne oneskorenia zvuku, žiadne zasekávanie, šušťanie či iné rušivé nedostatky.

Mikrofón s citlivosťou 42dB zas zabezpečuje bezproblémovú komunikáciu s ostatnými hráčmi, akoby ste sa nachádzali v tej istej miestnosti.

Štýl ako z budúcnosti

Slúchadlá patria k skutočne vydareným kúskom modernej technológie. Špičková technológia si vyžaduje ultramoderný dizajn.

Aj na to výrobcovia týchto slúchadiel mysleli. Jednoduchý ergonomický tvar v čiernej farbe vylepšujú drobné svetelné detaily, vďaka ktorým plnia aj úlohu štýlového doplnku.

Klikni sem, a zaobstaraj si super kvalitné slúchadlá Joyroom JR-TP1